volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Kan parterapi redde ægteskabet?

Parterapi kan ikke alene redde jeres ægteskab. Men hvis I begge er klar til at tage arbejdshandskerne på, for at skabe de forandringer der skal til, kan en parterapeut støtte jer i den proces.

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

VILJE OG MOTIVATION

Antallet af skilsmisser i Danmark er faldende. Men mange vælger alligevel at ty til skilsmissen, når parterne oplever dynamikken mellem dem som håbløs eller de har mistet troen på, at kærligheden igen kan vokse.

Men hvis I er motiverede for at arbejde på jeres forhold, kan parterapi hjælpe med at redde ægteskabet. Et godt parforhold er aldrig faldet ned fra himlen. Det kræver arbejde og nogen gange hårdt arbejde. Vi skal omlægge vaner, være vågne, opmærksomme og reflekterede. Og vi skal bruge energi til at vende blikket indad.

Ofte falder vi i fælden og kommer til at leve automatiseret og ureflekteret. Hverdagen bliver hurtigt en vane og vi gør bare som vi plejer, uden at sætte spørgsmålstegn ved om vi er glade, om vi trives eller om det (stadig) giver mening, det vi gør.

Forholdet er bare blevet sådan, uden at vi er opmærksomme på hvordan det endte der. At parterne vender blikket indad og bliver skarpere på, hvad de hver især har brug for fra deres parforhold, og hvad de vil byde ind med for at redde deres ægteskab. Det er denne motivation I skal have med jer, hvis I vil redde ægteskabet med parterapi.

NOGEN GANGE ER DET BARE FOR SENT

Er nysgerrigheden væk, ønsket om intimitet er ikke eksisterende, og viljen til et godt parhold ikke i syne, kan parterapi hverken gøre fra eller til. Parterapi kan ikke give jer vilje til at arbejde på jeres forhold.

Mange par sidder fast i et forhold de ikke vil være i, for at undgå smerten og ensomheden ved at være alene, eller skylde ved at såre den anden. Det kan være ubegribeligt hårdt at gå hver til sit, men nogen er det det der skal til, for at parterne kan blive glade igen.

Her kan terapi bidrage til hvordan I kan forholde jer til hinanden, når det er som det er, og hvis I vælger at gå hvert til sit, hvordan I gør det på den bedst mulige måde, for begge parter.

Vil I høre mere om hvem jeg er, eller hvordan jeg arbejder, er I velkommen til at booke en gratis forsamtale her. I kan også læse mere om parterapi her

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).