volder@thepraxis.dk

Certificeret psykoterapeut MPF, parterapeut og sexolog

Du kan spørge dig selv, hvad meningen med livet er. I terapien spørger vi i stedet, hvordan du selv kan give livet mening

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

THE PRAXIS - KØBENHAVN K

Mit navn er Cirkeline Volder (pron. hun / hende), og er stifter af The Praxis. Jeg er certificeret og eksamineret par- og psykoterapeut MPF, uddannet på Kempler Instituttets 4-årige uddannelse, og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Derudover har jeg flere efteruddannelser i både parterapi og sexologi. Jeg er fagligt sulten, holder mig hele tiden ajour og opdateret, og går jævnligt i supervision.

Jeg er født og opvokset i København og bor i København K. Tidligere har jeg arbejdet i reklamebranchen som Art Director / Creative Director på flere bureauer i København.

PARTERAPI, PSYKOTERAPI & SEXOLOGISK RÅDGIVNING

I terapien skaber jeg rammen, hvor du / I byder ind med indholdet. Tilgangen er fænomenologisk, funderet på den eksistentielle og gestaltterapeutiske teori. Det betyder, at vi taler om, hvad der rører sig i dit/jeres liv her og nu. Vi leder ikke efter forklaringer i fortiden – kun hvis de er relevante for nutiden. Vi går på opdagelse i forsvarsmekanismer og hvad der sker inde i dig: ikke kun dine tanker, men også på et dybere følelsesmæssigt plan. Det er dig, der har svarene, og min opgave er at stille de spørgsmål, der gør, at du øger din opmærksomhed, opdager dig selv og ser nye muligheder.

Jeg havde aldrig troet, at min kæreste og jeg ville finde sammen igen, efter jeg fandt ud af, at han havde været utro. Jeg havde ingen tillid til ham mere, og han virkede bare kold og fjern. Efter et forløb i parterapi har vi fået langt større forståelse for hinanden, og jeg tænker ikke så meget over utroskaben mere, nu hvor jeg ved, hvad den handler om. Især fordi vi nu kan snakke om det, uden at det bliver et kæmpe skænderi.

HVORDAN FOREGÅR TERAPIEN?

Terapien tilpasses dig på en måde, så det ikke er teorien, der bliver styrende, men snarere et autentisk møde med nærvær. I terapien får du hudløst ærlig feedback på det, jeg oplever, og det, der kommer frem. Dialogen er ligeværdig, fri for fordomme og uden løftede pegefingre – den er ærlig og støttende.

Når du er i terapi hos mig, eksperimenterer vi, så du kan erfare på egen krop, snarere end at tale om, hvordan det kunne være. Terapirummet er netop det sted, hvor du kan øve dig, inden du går ud i det virkelige liv og erfarer på egne ben.

Jeg modtager løbende supervision, og mit arbejde som terapeut bliver evalueret. Jeg har også selv været igennem flere terapiforløb.

Du er altid velkommen til at ringe på 50 86 52 08 eller skrive til mig her, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er klar til at booke en tid. Du kan også læse meget mere nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

10 GODE GRUNDE TIL AT GÅ I TERAPI / PARTERAPI

HVORDAN ARBEJDER JEG SOM PARTERAPEUT / PSYKOTERAPEUT?

I terapien er der ingen fordomme eller løftede pegefingre, og der er ikke noget, der er for mærkeligt eller pinligt. Jo mere selvafslørende, du tør være, des mere lærer du om dig selv.

Du skal være klar til at kigge indad, uanset om du kommer i individuel terapi eller i parterapi.

Kvaliteten af terapien afhænger af din egen evne til selvrefleksion, og jeg vil naturligvis støtte dig hele vejen.

I terapien vil du øve dig gennem eksperimenter. Min erfaring er, at der er størst effekt ved at integrere erfaringen på egen krop og ved at mærke, opleve og eksemplificere, snarere end ved blot at tale sammen.

TERAPIEN BLIVER TILPASSET DIG

Som din terapeut støtter jeg dig på rejsen, uanset hvilken udfordring du står over for i livet. Det handler om dig og det, der her og nu giver mening for dig i dit liv.

Jeg har som terapeut ikke til opgave at dømme, hvad der er rigtigt eller forkert for dig, men jeg kan hjælpe dig med at finde dine egne svar, uanset om det er jer som par eller dig i individuel terapi.

En vellykket terapi kræver naturligvis, at du selv er villig til at arbejde og erkender, at det er en proces, hvor der ikke findes quick fixes, men kun hårdt og berigende arbejde. Der er ingen andre end dig, der kan gå vejen. Men jeg kan gå den med dig og vise dig andre muligheder og øge opmærksomheden på dine ressourcer og de valg, du træffer undervejs.

Du er altid velkommen til at skrive til mig her, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er klar til at booke en tid.

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Parterapi (60 min.) 1.600,-
Individuel terapi (60 min.) 1.100,-
Sexologisk rådgivning individuel (60 min.) 1.100,-
Sexologisk rådgivning for par (60 min.) 1.600,-

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som psykoterapeut og sexolog følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her), samt DACS (Danish Association for Clinical Sexology)

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).