volder@thepraxis.dk

Sexologisk klinik og sexologisk rådgivning i København

Sexologisk rådgivning

Er din seksualitet blevet et problem for dig eller jer som par og oplever du/I mistrivsel? Sexologisk rådgivning til par eller individuelle i København K

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

INDHOLD

SEXOLOGISK RÅDGIVNING

Hvis du oplever seksuel mistrivsel, kan det være gavnligt at tale med en sexolog. Jeg møder dig som den du er, uanset kønsidentitet, tændingsmønstre eller seksuel orientering. For mig er det væsentlige hvordan det er for dig, at være i denne verden og hvad du oplever af problemer.

Du / I bliver mødt i øjenhøjde og der er intet der er for banalt, skamfuldt eller pinligt (for mig). Vores seksualitet er en væsentlig del af vores identitet og det er noget jeg tager alvorligt. Du bliver mødt som den du er, og ikke hvad du ’burde’ være.

Jeg arbejder udefra nyeste forskning og den bio-psyko-sociale model, hvilket betyder at jeg under samtalerne inkluderer både fysiske/biologiske, relationelle, kulturelle samt psykologiske faktorer, der kan have indflydelse på vores seksualitet.

Kom i kontakt med din seksualitet
Er du i kontakt til din egen lyst, eller er den begravet i tabu eller daglige pligter? Ved du hvad du tænder på og hvad der tænder dig af? Og har du et sprog for din seksualitet.

Alle samtaler er naturligvis underlagt tavshedspligt og jeg følger DACS etiske regler. Samtalerne kan både være med dig, hvor du kommer alene, eller sammen med din partner, og jeg inddrager naturligvis både min psykoterapeutiske og parterapeutiske erfaring

HVAD ER ET GODT SEXLIV?

Da vi er alle forskellige med individuelle behov, findes der ikke et generelt facit for et godt sexliv. Vi hører ofte i medierne, at et velfungerende sexliv betyder sex mindst to gange om ugen, og ofte bliver ‘rigtig sex’ målt på samleje og orgasme. Det er ærgerligt, for sex indeholder meget mere end frekvens og orgasme. En seksuel oplevelse kan også være sensuelle berøringer, nærhed og lange kys.

Hvis dine seksuelle og intime behov er dækket, så har du et sundt og velfungerende sexliv. Også selvom det ikke er to gange om ugen.

FÅ SEXLYSTEN TILBAGE

Et velfungerende sexliv øger din egen livsglæde og intimiteten mellem din partner og dig. Vi har som mennesker brug for at mærke og være i kontakt med andre, både for at mærke os selv med andre, men også for at skaffe os et rum til bare at være, uden formål, med plads til at være spontan, legende – og ikke mindst være i kontakt med vores lyst. Det giver os overskud og smitter positivt af på vores humør og skaber ro, tilhørsforhold, intimitet, nærhed og tillid mellem parterne.

DEN SEXOLOGISKE SAMTALE

Der kan være mange grunde til at snakke med en sexolog, for eksempel hvis du/I oplever:

KLIENT ANBEFALINGER

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Sexologisk rådgivning for individuelle (60 min.) koster 1.100,-
Sexologisk rådgivning for par (60 min.) koster 1.600,-

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som sexolog følger jeg naturligvis de etiske regler fra DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

BAGGRUND

Uddannelse

Forelæsninger

Områder

Etik

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).