Sexologisk klinik / sexologisk rådgivning København

Sexologisk-rådgivning

Er din seksualitet blevet et problem for dig eller jer som par og oplever du/I mistrivsel? Sexologisk rådgivning til par eller individuelle i København K

Foto: Kirsten Adler

Alle samtaler er naturligvis underlagt tavshedspligt og jeg følger DACS etiske regler. Samtalerne kan både være med dig, hvor du kommer alene, eller sammen med din partner, og jeg inddrager naturligvis både min psykoterapeutiske og parterapeutiske erfaring.

Hvad er et godt sexliv?

Da vi er alle forskellige med individuelle behov, findes der ikke et generelt facit for et godt sexliv. Vi hører ofte i medierne, at et velfungerende sexliv betyder sex mindst to gange om ugen, og ofte bliver ‘rigtig sex’ målt på samleje og orgasme. Det er ærgerligt, for sex indeholder meget mere end frekvens og orgasme. En seksuel oplevelse kan også være sensuelle berøringer, nærhed og lange kys.

Hvis dine seksuelle og intime behov er dækket, så har du et sundt og velfungerende sexliv. Også selvom det ikke er to gange om ugen.

Få sexlysten tilbage?

Et velfungerende sexliv øger din egen livsglæde og intimiteten mellem din partner og dig. Vi har som mennesker brug for at mærke og være i kontakt med andre, både for at mærke os selv med andre, men også for at skaffe os et rum til bare at være, uden formål, med plads til at være spontan, legende – og ikke mindst være i kontakt med vores lyst. Det giver os overskud og smitter positivt af på vores humør og skaber ro, tilhørsforhold, intimitet, nærhed og tillid mellem parterne.

Find din seksualitet

Er du i kontakt til din egen lyst, eller er den begravet i tabu eller daglige pligter? Ved du hvad du tænder på og hvad der tænder dig af? Og har du et sprog for din seksualitet.

Sexologisk rådgivning

Der kan være mange grunde til at snakke med en sexolog, for eksempel hvis du/I oplever:

 • Nedsat eller manglende lyst
 • Problemer med jeres relation, fx manglende intimitet eller dårlig kommunikation
 • Problemer med orgasmer
 • Rejsningsbesvær / erektionsproblemer
 • Smerter ved samleje
 • Manglende inspiration i jeres sexliv
 • At I ønsker at udforske egen seksualitet
 • For tidlig udløsning
 • Sygdom / handikap
 • En presset hverdag
 • Kønsidentitet
 • Grænser
 • Præstationsangst
 • Overgreb

…og meget andet

Sexologisk rådgivning

Hvis du oplever seksuel mistrivsel, kan det være gavnligt at tale med en sexolog. Jeg møder dig som den du er, uanset kønsidentitet, tændingsmønstre eller seksuel orientering. For mig er det væsentlige hvordan det er for dig, at være i denne verden og hvad du oplever af problemer.

Du / I bliver mødt i øjenhøjde og der er intet der er for banalt, skamfuldt eller pinligt (for mig). Vores seksualitet er en væsentlig del af vores identitet og det er noget jeg tager alvorligt. Du bliver mødt som den du er, og ikke hvad du ’burde’ være.

Jeg arbejder udefra nyeste forskning og den bio-psyko-sociale model, hvilket betyder at jeg under samtalerne inkluderer både fysiske/biologiske, relationelle, kulturelle samt psykologiske faktorer, der kan have indflydelse på vores seksualitet.

Book tid her

 

Om mig: Jeg er certificeret både psykoterapeut MPF, parterapeut og sexolog på anerkendte og evaluerede uddannelser. Jeg er godkendt både af Dansk psykoterapeut forbund samt DACS (Dansk forening for Klinisk Sexologi), som er garant for et høj faglighed og erfaring. Og så går jeg jævnligt i supervision, hos en af landets dygtigste psykologer.

Betaling:  Sexologisk rådgivning for individuelle (60 min.) 1.000,- /  for par (60 min.) koster 1.500,-
Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

Etik og tavshedspligt: Jeg følger naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her). Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt gælder dog ikke, når jeg i tilfælde af gældende lovgivning, har oplysningspligt til sociale myndigheder.

Adresse: Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

Certificeret / medlem

Baggrund

Uddannelse:

Uddannet og eksamineret parterapeut og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets 4-årige uddannelse. Speciale: Parforhold og parterapi (revideret udgave af speciale kan downloades her)

Certificeret EFT parterapeut (Emotionsfokuseret parterapi) ved Jette Simon, arrangeret at Dansk Psykoterapeutforening, København

Parterapi og sexologi, Gestaltinstituttet, Randers

Supervisor, Gestaltinstituttet, Randers

Forelæsninger:
2015: Personlighedspsykologi v/Simo Køppe og Jesper Dammeyer, Folkeuniversitetet, København

2015: Skam – medfødt og tillært v/chefpsykolog Lars J.Sørensen

2016: Eksistentiel filosofi, Folkeuniversitetet, København

2016: Kærligheden i eksistentiel belysning, Folkeuniversitetet, København

2022: Parterapi v/Hanne Hostrup, København

Speciale:

 • Styrke relationen i parforholdet via kommunikation og forståelse for hinanden
 • Øge jeres opmærksomhed på blinde mønstre
 • Tillidsbrud og utroskab
 • Jalousi
 • Komme ud af gentagne konflikter og magtkampe
 • Manglende nærvær
 • Manglende lyst til sex og intimitet
 • Når hverdagen ødelægger parforholdet
 • Sammenbragte familier

Etik:

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel og en garanti på, at jeg lever op til en række kriterier både om uddannelse og erfaring

Jeg følger naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening. Du kan læse reglerne her

Godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology)

Jeg følger de gældende GDPR-regler og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre

Tavshedspligt

Som parterapeut går jeg i supervision og bliver løbende evalueret af supervisor / Anette Krogh, samt gruppesupervision v / Hanne Hostrup