volder@thepraxis.dk

BOOK TID

15 MIN. GRATIS FORSAMTALE (ONLINE)

Book en gratis forsamtale

Forsamtalen er et tilbud til dig, der har brug for at høre noget mere om mig eller min rolle som parterapeut / sexolog / psykoterapeut MPF. En forsamtale er altså ikke nødvendig før opstart af et forløb, men blot en mulighed, hvis du har brug for at mærke om der er kemi, eller har spørgsmål du ønsker besvaret, inden du/I begynder et forløb.

Online Terapi

Er du/I forhindret i at møde op i klinikken, kan online terapi være et godt alternativ. En online session varer 60 min. og foregår via Zoom. Du/I skal blot skrive i kommentarfeltet når I booker, at sessionen skal foregå online. Jeg sender et link forud for vores aftale. Ved online parterapi foregår betaling på MobilePay når sessionen afsluttes.

åbningstider

Mandag: 15.00-22.00
Tirsdag: 11.00-18.00
Onsdag: 15.00-22.00
Torsdag: 9.00-16.00
Fredag: 13.00-17.00

Adresse

The Praxis
(Klinik Søgaard)
Frederiksborggade 3, 2. sal
1360 København K

50 86 52 08
volder@thepraxis.dk

For de fleste kræver det mod at skabe forandringer i livet. Og når vi er nået til erkendelsen af, at det vi gør, ikke virker for os mere, eller at vi sidder fast i en situation eller en konflikt, skal der forandring til. Her kan terapi være hjælpsomt, og give mulighed for at opdage, hvad der er af forhindringer for at opnå det du/I ønsker.

HVORFOR EN FORSAMTALE?

Forsamtalen er et tilbud til dig, der har brug for at høre noget mere om mig eller min rolle som parterapeut / sexolog / psykoterapeut MPF. En forsamtale er altså ikke nødvendig før opstart af et forløb, men en mulighed, hvis du har brug for at mærke om der er kemi, eller har spørgsmål du ønsker besvaret, inden du/I begynder. Nogle har også mindre heldige erfaringer med tidligere terapeuter, og har derfor brug for at forventningsafstemme og høre mere konkret om hvad jeg kan byde ind med.

Det kan for mange være voldsomt sårbart at begynde i terapi / parterapi. Nogle oplever det ligefrem skamfuldt at være nået til erkendelsen af, ikke selv at kunne komme ud af situationen, eller videre i livet. Derfor kan det være vigtigt ved en forsamtale, at mærke efter om der er kemi og om det virker trygt nok, at invitere mig ind som en fremmed i deres livssituation.

HVAD KAN DU BRUGE EN FORSAMTALE TIL?

OM CIRKELINE VOLDER

Sexologisk rådgivning

Jeg er uddannet, certificeret og eksamineret Psykoterapeut (MPF) på en godkendt 4-årig psykoterapeutisk uddannelse og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Derudover har jeg en 1,5 års efteruddannelse som parterapeut og sexolog og er godkendt af DACS (Dansk Forening for Klinisk Sexologi), samt en 1,5 års efteruddannelse som Supervisor, hvor jeg tilbyder supervision til andre parterapeuter, psykoterapeuter og psykologer.

Jeg har haft egen praksis i København K siden 2017, og har flere tusinde sessioner med klienter i både parterapi, individuel psykoterapi og sexologisk rådgivning bag mig.

Når du går i terapi / parterapi hos mig, bliver du mødt med nærvær og accept af hele dig, som den du er. Ikke hvad du kunne eller burde være, men den du er. Der er altid god grund til at vi er, som vi er – og det autentiske møde er afgørende for at du møder dig selv, og derfra evt. kan skabe de forandringer du ønsker.

Under terapien vil du få direkte og ærlig feedback på det jeg oplever.