Priser på terapi og praktisk info

Priser-terapi

Terapi er en investering i din livsglæde og dit parforhold

Priser terapi

Et terapiforløb varierer fra person til person. Nogle har kun brug for et par konsultationer til at løse noget konkret og aktuelt, mens andre har behov for et længere forløb. Parterapi strækker sig oftest over fire til otte konsultationer, alt efter jeres situation og problematik.

Individuel psykoterapi (60 min.): kr. 1.000,-
Parterapi (60 min.): kr. 1.500,-
Sexologisk rådgivning, individuel (60 min.): kr. 1,000,-
Sexologisk rådgivning, par (60 min.): kr. 1.500,-

Jeg tilbyder også terapi online, hvis det ikke er muligt at møde op i klinikken. Hvis du/I er interesserede i at booke en tid til online terapi, kan I skrive til mig her.

Ønsker du en indledende online samtale på 15 min. kan du booke en tid her på siden (i toppen).

Baggrund

Jeg er uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel både om uddannelse og erfaring. Desuden har jeg en efteruddannelse i Sexologi og er godkendt og mellem af DACS (Dansk Forening for Kliniks Sexologi)

Afbud

Afbud eller ændring af tid, skal meddeles senest 48 timer forud for vores aftale på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til hello@thepraxis.dk. Ved senere aflysning eller udeblivelse opkræves fuldt honorar for konsultationen, da tiden ellers kunne afsættes til andre klienter.

Betaling

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved konsultationens afslutning.

Kontakt the praxis