Priser på terapi og praktisk info

Terapi er en investering i dit liv og/eller dit parforhold, og vi tilpasser intervallet af terapi, så det passer ind i dit/jeres budget.

Parterapi psykoterapi priser

Priser

Et terapiforløb varierer fra person til person. Nogle har kun brug for et par konsultationer til at løse noget konkret og aktuelt, mens andre har behov for et længere forløb. Parterapi strækker sig oftest over 5-10 konsultationer, alt efter behov.

  • Psykoterapi (60 min.): kr. 750,-
  • Parterapi (90 min.): kr. 1.150,-

Du kan også købe et klippekort og spare 10%, ved at betale forud for 5 sessioner.

  • 5 x individuel terapi: kr. 3.375,-
  • 5 x parterapi = kr. 5.175,-

Valget om at gå i terapi er dit, og du skal naturligvis have overskuddet til det. Hvis du eller I af en eller anden årsag vil stoppe midt i et forløb, er det selvfølgelig helt fint, men jeg foretrækker en mulighed for at runde forløbet ordentligt af ved den sidste konsultation.

Jeg er uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, og jeg har skrevet speciale om kærlighed og parforhold. Terapien foregår i København og jeg har naturligvis 100% tavshedpligt.

Afbud

Afbud skal meldes senest kl. 13 dagen før på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til hello@thepraxis.dk. Ved senere aflysning eller udeblivelse opkræves 50% af honoraret for konsultationen.

Betaling

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved konsultationens afslutning.