Book din næste
tid til terapi online
SE KALENDER OG LEDIGE TIDER

Priser på terapi og praktisk info

psykoterapi-parterapi

Terapi er en investering i dit liv og/eller dit parforhold, og vi tilpasser intervallet af terapi, så det passer ind i dit/jeres budget.

Priser

Et terapiforløb varierer fra person til person. Nogle har kun brug for et par konsultationer til at løse noget konkret og aktuelt, mens andre har behov for et længere forløb. Parterapi strækker sig oftest over 5-10 konsultationer, alt efter jeres situation og problematik.

  • Psykoterapi (50 min.): kr. 800,-
  • Parterapi (80 min.): kr. 1.200,-

Online terapi

Jeg tilbyder også terapi online, via Skype eller FaceTime. Et terapiforløb der foregår online, har efter min erfaring ikke den samme effekt som et forløb i klinikken, men er trods alt mere effektfuldt ingen terapi overhovedet.

  • Parterapi, 60 min: 700,-
  • Individuel terapi, 50 min: 600,-

Hvis du/I er interesserede i at booke en tid kan jeg kontaktes her. Skriv i mailen om du ønsker Skype eller FaceTime, sammen med Skype ID eller telefon nr. til FaceTime, og jeg ringer op på aftalt tidspunkt.

Valget om at gå i terapi er dit, og du skal naturligvis have overskuddet til det. Hvis du eller I af en eller anden årsag vil stoppe midt i et forløb, er det selvfølgelig helt fint, men jeg foretrækker en mulighed for at runde forløbet ordentligt af ved den sidste konsultation.

Jeg er uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Terapien foregår i København og jeg har naturligvis tavshedpligt.

 

Afbud

Afbud skal meldes senest kl. 13 dagen før på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til hello@thepraxis.dk. Ved senere aflysning eller udeblivelse opkræves 50% af honoraret for konsultationen.

 

Betaling

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved konsultationens afslutning.

Book en tid