volder@thepraxis.dk

Priser parterapi, psykoterapi og sexologisk rådgivning

priser-parterapi-psykoterapi

Terapi er en investering i livsglæde og et meningsfuldt liv

PRISER TERAPI

Et terapiforløb varierer fra person til person. Nogle har kun brug for et par konsultationer til at løse noget konkret og aktuelt, mens andre har behov for et længere forløb. Parterapi strækker sig oftest over fire til otte konsultationer, alt efter jeres situation og problematik.

Jeg tilbyder også terapi online, hvis det ikke er muligt at møde op i klinikken. Hvis du/I er interesserede i at booke en tid til online terapi, kan du skrive til mig her

Du er også velkommen til at booke en indledende online samtale på 15 min. hvis du har brug for yderligere information, inden opstart af et forløb.

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

AFBUD OG BETALING

Afbud eller ændring af tid, skal meddeles senest 48 timer forud for vores aftale på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til volder@thepraxis.dk. Ved senere aflysning eller udeblivelse opkræves fuldt honorar for konsultationen, da tiden ellers kunne afsættes til andre klienter.

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved konsultationens afslutning.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som psykoterapeut og sexolog følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her), samt DACS (Danish Association for Clinical Sexology).

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).