volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Psykoterapeut Aarhus: Hvordan finder jeg den bedste?

parterapi-danmark

Søger du efter psykoterapeut Aarhus, finder du et utal af terapeuter, men hvordan ved du hvem du skal vælge?

PSYKOTERAPI AARHUS

Er du nået til et sted i dit liv, hvor du, på nettet søger efter psykoterapeut Aarhus? Måske du står i en krise i dit liv, eller sidder fast i et velkendt dilemma, som du ikke kan komme ud af.

Der kan være mange gode grunde til at vælge at gå i terapi. Nogle af de årsager jeg ofte hører, klienterne kommer med er, mening med livet, sorg, depression, angst, stress, lavt selvværd, kærestesorger, problemer i parforholdet eller at de sidder fast i en beslutning, de ikke kommer videre fra.

DEN BEDSTE PSYKOTERAPEUT I AARHUS

Uanset hvad din situation er, kan du på forhånd lave noget research, for at finde den bedste terapeut for dig. Der findes mange uddannelsessteder der uddanner terapeuter, men ikke alle er medlem og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. En terapeut der er uddannet på et godkendt uddannelsessted, og som samtidig har flere års erfaring, må kalde sig MPF i sin titel. På den måde sikrer du dig, at vedkommende har en evalueret uddannelse, og er blevet eksamineret ved ekstern censor.
Du kan også undersøge vedkommendes erfaring. Er det en nyuddannet psykoterapeut i Aarhus eller er det en med flere års erfaring? Mange terapeuter tilbyder en indledende samtale. Her kan du høre mere om hvordan vedkommende arbejder, og se om der er kemi i mellem dig og terapeuten, inden du booker en tid. Nogen gange skal vi prøve et par forskellige terapeuter, før vi oplever at vi er landet det rigtige sted.

PSYKOTERAPI GENERELT

Husk på at når du vælger at gå i terapi, er der ingen quick-fixes. Et terapiforløb er altid en proces, og du må forvente at det tager tid.

De fleste der begynder i terapi, har et ønske om at være noget mere eller mindre af det, de er. Fx, ’jeg ville ønske jeg var sådan en, der bare kunne sige nej’. Virkeligheden er desværre, at vi ikke bare kan blive noget vi ikke er, men vi kan arbejde på, hvad der for dig, ligger i det ’nej’. Hvad har du med dig af gamle overbevisninger og erfaringer. Hvordan du er, og skaber mening i verden, og så kan vi kigge på andre muligheder.

Med andre ord, vi arbejder på at du bliver mere opmærksom på dig selv, og hvad du gør ved dig selv, når du ikke siger ’nej’, eller tager chancen og gør det.

SESSIONEN

Selve terapien foregår som en dialog, hvor du bliver mødt som du er. Der er ingen fordomme eller vurderinger af dig. Hverken rigtig, forkert, burde eller skulle findes i et terapilokale. Som udgangspunkt gør du alt hvad du kan, på den måde du bedst har lært det.

PARTERAPI KØBENHAVN: HVEM ER DE TYPISKE KLIENTER?

ONLINE PSYKOTERAPI

Finder du ikke den rette psykoterapeut i Aarhus, står jeg til rådighed for online terapi. At gå i online terapi kan være rigtig virkningsfuldt, men det vil naturligvis aldrig kunne erstatte et fysisk møde med en terapeut.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med din søgning efter en god psykoterapeut.

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Individuel psykoterapi (60 min.) koster 1.100,-
Parterapi (60 min.) koster 1.600,

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som psykoterapeut følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her).

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).