volder@thepraxis.dk

BOOK TID

HVAD FORVENTER DE AF MIG?

Om at leve op til andres og egne forventninger. Vi bruger så urimelig meget tid og energi på at tænke over, hvad andre mon forventer af os – og til ingen verdens nytte

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

Det er umuligt for os, at stå over for et andet menneske og gætte os til hvad de forventer. Og ikke nok med at det er umuligt, det er også spild af tid. Det er deres forventninger og de har ikke noget med dig at gøre. Jeg kan sagtens gå rundt og forvente, at alle mennesker i verden bør bukke når jeg går forbi, men det betyder ikke at alle mennesker gør noget forkert, hvis de lader være.

Hvis det af en eller anden årsag har en interesse for dig, hvad en anden tænker om dig eller forventer af dig, er der altid den mulighed at spørge. “Jeg har en fornemmelse af, at du forventer noget af mig, er det korrekt?” Og bare fordi nogen har en forventning til dig, behøver de ikke også at få den indfriet. Det er helt op til dig. Der er en mulighed for at svare “Av, det bliver spændende, for den forventning har jeg ikke tænkt mig at leve op til”.

Det er naturligvis ikke “bare lige” at sige, hvis det væsentlige for dig er, at alle skal kunne lide dig. Så er det ofte nemmere at hoppe i den velkendte rolle og efterleve de forventninger du møder på din vej. Men sådan behøver det ikke blive ved med at være.

PRØV ISTEDET AT OVERVEJ:

Det er også altid en god idé at spørge sig selv, “er det mon mine egne forventninger til mig selv selv”.

Min tese er at andre ofte forventer langt mindre end vi går og tror. Så du vil nok blive positivt overrasket, hvis du vælger at spørge, frem for at gætte. Og i sidste ende, hvis nogen har en forventning til dig, kan det kun være deres ansvar at få den kommunikeret til dig, så du ikke er i tvivl.

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).