The Praxis: Psykoterapi og parterapi

Terapi og Parterapi i København uden lange ventetider

Psykoterapeut Parterapeut København K

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet familie- og psykoterapeut/KI på Kempler Instituttets 4-årige godkendte uddannelse. Mit speciale er parterapi og alle de konflikter, der kan være i og omkring et parforhold, hvad enten parforholdet stadig eksisterer, eller I er gået hver for sig. Terapien vil typisk kredse om følgende:

  • Kan I genfinde de kærlige følelser, I engang havde for hinanden?
  • Hvad har I gjort for at nå dertil, hvor I er nu?
  • Hvordan behandler I hinanden (og jer selv)?
  • Er der plads til jer begge i jeres parforhold?
  • Er I ‘vokset’ fra hinanden?
  • Hvordan kan du komme over sorgen, når du er blevet forladt?
  • Hvordan kan du leve videre… alene?

Livet er naturligvis meget mere end parforholdet, så jeg tager også klienter med andre problemstillinger.

I terapien er tilgangen fænomenologisk med et eksistentielt samt et gestaltterapeutisk perspektiv. Terapien tilpasses den enkelte klient på en måde, så det ikke er teorien, der bliver styrende, men snarere et autentisk møde med nærvær. Jeg bruger mig selv som værktøj og forholder mig hudløst ærligt til det, der kommer frem i terapien. Dialogen er ligeværdig, fri for fordomme og uden løftede pegefingre – den er ærlig og støttende.

Jeg har praksis i indre København, og jeg har åbent for nye klienter – uden lange ventetider. Jeg modtager løbende supervision og har selv været igennem flere terapiforløb.

Desuden har jeg en baggrund i reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet som Creative Director gennem en lang årrække.

Terapi og parterapi i København

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, eller vil booke en tid. Du kan træffe mig på tlf. 50 86 52 08 eller på hello@thepraxis.dk. Priser finder du her. Jeg er uddannet psykoterapeut fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, og jeg har skrevet speciale om kærlighed og parforhold. Terapien foregår i København, og jeg har naturligvis 100% tavshedspligt.

“Praxis (Ancient Greek: πρᾶξις) is the process by which a theory, lesson, or skill is enacted, embodied, or realized. “Praxis” may also refer to the act of engaging, applying, exercising, realizing, or practicing ideas.”
Wikipedia

 

The Praxis er medlem af parterapeuter.dk og Gestaltinstituttets Alumne.