Psykoterapi og parterapi i København K

Som 4. års familie- og psykoterapeut studerende tilbyder jeg psykoterapi og parterapi til halv pris.

Psykoterapeut Parterapeut København

Hvem er jeg?

Min passion har i det meste af mit liv været tilegnet reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet som både Art Director og Creative Director på Københavnske bureauer i mere end 25 år.

Da jeg rundede de 40, besluttede jeg mig for at udvide min horisont. Jeg ville mere og andet end online-kampagner og markedsføring og ønskede at supplere de daglige buzz-ord med nogle mere livsberigende.

Jeg ansøgte og blev i foråret 2015 optaget på Kempler Instituttets 4-årige godkendte familie- og psykoterapeutuddannelse.

Terapien er proces- og oplevelsesorienteret og har rod i den humanistisk-eksistentialistiske teori samt gestaltterapi.

Jeg er på 4. år af uddannelsen og med mere end 50 timers egen-terapi på bagen. Min tid er fordelt mellem arbejdet på bureauet og studierne om aftenen og i weekender, men lysten til at praktisere maser sig nok på til at tilbyde psykoterapi og parterapi til halv pris, så længe jeg er under uddannelse.

Overvejer du psykoterapi eller parterapi?

Se priser eller FAQ for flere detaljer, eller kontakt mig på tlf. 50 86 52 08 eller via mail på hello@thepraxis.dk, hvis du er interesseret i at booke en konsultation eller har spørgsmål.

“Praxis (Ancient Greek: πρᾶξις) is the process by which a theory, lesson, or skill is enacted, embodied, or realized. “Praxis” may also refer to the act of engaging, applying, exercising, realizing, or practicing ideas.”
Wikipedia