volder@thepraxis.dk

Terapi København: hvem skal du vælge?

parterapi-danmark

The Praxis ligger i hjertet af København og tilbyder både parterapi, psykoterapi og sexologisk rådgivning.

TERAPI KØBENHAVN

Jeg hedder Cirkeline Volder, født og opvokset i København og er indehaver af The Praxis. Jeg har flere års erfaring i parterapi og psykoterapi. I min klinik i København har jeg dagligt klienter det tumler med problemer i parforholdet, som fastlåste mønstre og konflikter, kommunikation der går galt og utroskab mv. Jeg har også mange der kommer i individuel terapi, med ønsket om personlig udvikling og større selvindsigt.

Hos The Praxis får mine klienter fordomsfri terapi i øjenhøjde. Jeg holder dem i hånden i deres proces, og bilder mig ikke ind, at jeg er ekspert på dem. De er dem der kender dig selv bedst, og min opgave er at støtte dem i at blive den bedste og mest autentiske version af dem selv.

THE PRAXIS: PSYKOTERAPI, PARTERAPI OG SEXOLOGISK RÅDGIVNING

Jeg forholder mig åbent, nysgerrigt og nærværende til mine klienter, i håbet om at møde dem, som dem de er, snarere end hvem de burde være. Jeg bekymrer mig ikke om rigtig eller forkert, men giver ærlig feedback på det jeg oplever der sker i dem. På en måde så vi forholder os til det der er og ikke hvad normen mener burde være. Vi bliver sat fri, når vi kan acceptere os selv, og give os plads til at være dem vi nu engang er, og paradoksalt nok er det først når vi kan acceptere os selv, at vi kan begynde at skabe forandringer for os selv.

Jeg forholder mig ydmygt i terapien, og holder mig hele tiden fagligt opdateret i form af supervision, videre- og efter uddannelse, kurser, foredrag og workshops. Jeg tager naturligvis mine alle klienter alvorligt og er opmærksom på, at mange af dem står midt i en smertefuld krise. Jeg forholder mig taknemmeligt til deres tillid, og gør mig aldrig bedrevidende på deres vegne.

Udover min klinik i København, er jeg også frivillig i Kvisten, som giver terapi for ofte for seksuelt misbrug i barndommen. Jeg har været ansat i Kvisten i København siden 2020, og får også her løbende efteruddannelse og supervision.

Jeg følger jeg de etiske retningslinjer fra Dansk psykoterapeutforbund, Dansk Forening for Klinisk Sexologi samt GDPR lovgivningen. Hos The Praxis er samtalerne fortrolige og med tavshedspligt. Jeg er både godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforbund, samt DACS, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

I GANG MED TERAPI?

Når klienter søger efter terapi i København, kan det være noget af et broget landskab de møder. Der er utrolig mange der tilbyder terapi i København, og nogle desværre mindre kvalificerede end andre. Vigtigt er det dog at klienterne oplever tillid og at de får noget for pengene.

Jeg har mange klienter der begynder deres forløb med en gratis online forsamtale, hvor vi de kan møde mig, og høre lidt om hvordan jeg arbejder. Det kan give en tryghed inden forløbet sættes i gang, og en fornemmelse af hvad de kan forvente. Hvis I et i tvivl er I meget velkommen til at booke en gratis online forsamtale. Sessionerne efter forsamtalen foregår i min klinik i København.

Glæder mig til at møde jer.

The Praxis
Frederiksborggade 3, 2. sal
1360 København K

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Individuel psykoterapi (60 min.) koster 1.100,-
Parterapi (60 min.) koster 1.600,

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som parterapeut følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her).

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).