Psykoterapi og parterapi i København

Book en psykoterapeut / parterapeut – uden lange ventetider

Parterpi Psykoterapi

Hvem er jeg?

Jeg er hedder Vicky og bor på Christianshavn med min søn. Jeg er uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut/KI på Kempler Instituttets 4-årige godkendte uddannelse. Mit speciale er parterapi og alle de konflikter, der kan være i og omkring et parforhold, hvad enten parforholdet stadig eksisterer, eller I er gået hver for sig. Terapien vil typisk kredse om følgende:

  • Kan I genfinde de kærlige følelser, I engang havde for hinanden?
  • Hvad går der galt i kommunikationen?
  • Hvad har I gjort for at nå dertil, hvor I er nu?
  • Hvordan behandler I hinanden (og jer selv)?
  • Er der plads til jer begge i jeres parforhold?
  • Er I ‘vokset’ fra hinanden?
  • Hvordan kan du komme dig over sorgen, når du er blevet forladt?
  • Hvordan kan du leve videre… alene?

Livet er naturligvis meget mere end parforholdet, så jeg tager også klienter med andre problemstillinger i individuel psykoterapi.

I terapien er tilgangen fænomenologisk med et eksistentielt samt et gestaltterapeutisk perspektiv. Terapien tilpasses dig på en måde, så det ikke er teorien, der bliver styrende, men snarere et autentisk møde med nærvær. Jeg bruger mig selv som værktøj og forholder mig hudløst ærligt til det, der kommer frem i terapien. Dialogen er ligeværdig, fri for fordomme og uden løftede pegefingre – den er ærlig og støttende.

Jeg har praksis i indre København, og jeg har åbent for nye klienter – uden lange ventetider. Jeg modtager løbende supervision og har selv været igennem flere terapiforløb.

Desuden har jeg en baggrund i reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet som Creative Director gennem en lang årrække.

Ja tak! Book en tid

Terapi og parterapi i København

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har yderligere spørgsmål, eller vil booke en tid. Du kan træffe mig på tlf. 50 86 52 08 eller på hello@thepraxis.dk. Priser finder du her. Jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, og jeg har skrevet speciale om kærlighed og parforhold. Terapien foregår i København, og jeg har naturligvis 100% tavshedspligt.

“Praxis (Ancient Greek: πρᾶξις) is the process by which a theory, lesson, or skill is enacted, embodied, or realized. “Praxis” may also refer to the act of engaging, applying, exercising, realizing, or practicing ideas.”
Wikipedia

 

The Praxis er medlem af parterapeuter.dk og Gestaltinstituttets Alumne.