Psykoterapi og parterapi i København K

Som 4. års familie- og psykoterapeut studerende tilbyder jeg psykoterapi og parterapi til halv pris.

Psykoterapeut Parterapeut København K

Hvem er jeg?

Min passion har i det meste af mit liv været tilegnet reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet som både Art Director og Creative Director på Københavnske bureauer i mere end 25 år.

Da jeg rundede de 40, besluttede jeg mig for at udvide min horisont. Jeg ville mere og andet end online-kampagner og markedsføring og ønskede at supplere de daglige buzz-ord med nogle mere livsberigende.

Jeg ansøgte og blev i foråret 2015 optaget på Kempler Instituttets 4-årige godkendte familie- og psykoterapeutuddannelse, og er nu på sidste og 4. år, hvor jeg er ved at færdiggøre mit speciale. Jeg har selv mere end 50 timers egen-terapi på bagen, og dertil løbende supervision.

Terapien er proces- og oplevelsesorienteret og har rødder i fænomenologien, den humanistisk-eksistentielle filosofi samt gestaltterapien.

Overvejer du psykoterapi eller parterapi?

Se priser eller FAQ for flere detaljer, eller kontakt mig på tlf. 50 86 52 08 eller via mail på hello@thepraxis.dk, hvis du er interesseret i at booke en konsultation eller har spørgsmål.

“Praxis (Ancient Greek: πρᾶξις) is the process by which a theory, lesson, or skill is enacted, embodied, or realized. “Praxis” may also refer to the act of engaging, applying, exercising, realizing, or practicing ideas.”
Wikipedia