volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Terapeut København – find en dygtig terapeut

parterapi-danmark

Når du søger på terapeut København, vil du finde et utal af slagsen, og det kan - på forhånd - være svært at vide, hvilken slags terapi der virker bedst på dig.

TERAPEUT KØBENHAVN

Nogle har meget erfaring med at gå i terapi, imens andre aldrig har prøvet det. Så når du søger efter terapeut København, kan det nogen gange skabe mere forvirring end klarhed.

Der findes bl.a. kropsterapi, lydterapi, hypnoterapi, parterapi, psykoterapi, og mange flere terapiformer. Og bare inden for psykoterapien er der undergrene, som samtaleterapi, oplevelsesorienteret, EFT, Gestalt, NLP, Kognitiv, og mange, mange flere. Så hvordan i alverden, kan du vide hvad der er rigtigt for dig?

Det kan du heller ikke, på forhånd. Men du kan gøre dig nogle overvejelser om hvad du har mest brug for nu, og om du har nogle erfaringer i lignende situationer. Hvad hjalp dig i en lignende situation?

Hjalp det at der var en at snakke med. At du var sammen med en, hvor du frit kunne læsse af, samtidig med at du blev mødt med omsorg, uden at skulle forklare, eller følte dig dømt?

Eller var det godt, bare at mærke kroppen, uden så mange ord? Hvor du bare kunne ligge stille med dine tanker, samtidig med du fik kontakt til din krop?

DEN BEDSTE TERAPEUT I KØBENHAVN?

Hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Og nogle gange skal man prøve sig lidt frem, til du finder et sted, hvor det føles rigtigt, og der kommer forløsning. Venner og familie kan være utroligt gavmilde med gode råd for hvad der virkede for dem, men brug din intuition her. Hvad tænker du vil virke for dig?

Et andet vigtigt aspekt for mange er også at der er kemi mellem dig og vedkommende. At du føler dig tryg med vedkommende, og at du får noget med dig hver gang du går derfra.

Mange terapeuter tilbyder en gratis indledende samtale, hvor du kan fornemme om der er kemi mellem jer. Her kan du også få indsigt i hvad vedkommende kan byde ind med, i forhold til der hvor du er i livet.

Husk også at undersøge vedkommendes erfaring. Har de lignende erfaringer med klienter i den situation du står i? Hvad er deres erfaring generelt? Har de fx arbejdet i deres felt i mange år, eller er de nyuddannet?

FIND DEN RETTE TERAPEUT

Når du går hos en terapeut i København, er du ikke forpligtet til et forløb. Du kan med fordel prøve lidt forskellige, til du føler dig sikker på at du er landet på den rette hylde.

Jeg ønsker dig alt det bedste i din søgning efter terapeut København.

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Individuel psykoterapi (60 min.) koster 1.100,-
Parterapi (60 min.) koster 1.600,

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som parterapeut følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her).

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).