volder@thepraxis.dk

Styrk jeres kommunikation i parforholdet

Går kommunikationen galt i jeres parforhold og taler I forbi hinanden? Måske I føler jer misforstået eller sidder fast i antagelser om hinanden der forhindrer jer i at lytte. I dette forløb får i mulighed for at arbejde på jeres kommunikation og øge jeres opmærksomhed på hvad der går galt, samt arbejde på hvad I kan gøre anderledes.

Eller kontakt mig på telefon 50 86 52 08 eller mail volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

FORLØB MED FOKUS PÅ JERES KOMMUNIKATION I PARFORHOLDET

Mange oplever at kommunikationen i parforholdet halter. De har svært ved at tale sammen, og er bekymret for hvordan budskabet modtages i den anden ende. I dette forløb undersøger vi hvordan kommunikationen mellem jer går galt, og hvad der forhindrer jer i at lytte til hinanden.
Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at støtte jer på jeres rejse, i at opdage hvad der går galt i kommunikationen mellem jer, og hvad I kan gøre for at styrke den.

 

Efter hver session sætter vi noget handling på, så I har noget konkret I kan arbejde på og erfare ud fra, derhjemme. Viljen til rent faktisk at implementere det nye i opdager, og arbejde på det mellem sessionerne, kan jeg ikke give jer, så den skal I selv have med jer.

Et forløb indeholder 5 sessioner af 60 minutters varighed i min praksis i København K, hvor vi mødes ca. hver 14. dag. Forløbet gælder i 12 måneder fra købsdato, så hvis I oplever, at I er i mål inden 5. session, kan I gemme de sidste sessioner, evt. til en efterfølgende opfriskning.

Afbud eller ændring af tid, skal meddeles senest 48 timer forud for vores aftale på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til volder@thepraxis.dk. Senere aflysning eller udeblivelse afregnes med en brugt session, da tiden ellers kunne afsættes til andre klienter.

5 sessioner med fokus på jeres kommunikation

DKK 7.000,-

Opret bookingprofil og vælg “klippekort”, derefter vælger I det forløb I ønsker.

KLIENT ANBEFALINGER