volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Parterapi online

Online parterapi kan være en god løsning, hvis I er forhindret i at møde op fysisk i klinikken

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

ONLINE PARTERAPI

Der er ikke noget der kan erstatte det fysiske møde i klinikken, men det gør bestemt ikke online parterapi til en dårlig løsning. Jeg oplever derimod mange der har rigtig stor glæde af denne mulighed.

Der kan være mange årsager til at I er forhindret i at møde op i klinikken. Det kan bl.a. være ved handikap, ingen børnepasning, eller at den ene eller begge parter bor uden for landets grænser. Til dem er online parterapi et rigtig godt tilbud, til at få løst op for problemerne, om det er konflikter der gentager sig, utroskab eller manglende kommunikation mellem parterne. Der kan sagtens være nærvær selvom der er en skærm imellem os.

RAMMEN FOR ONLINE TERAPI

Når I går i online parterapi hos mig, forventer jeg at I betragter det som hvis I skulle ind i klinikken. Dvs. der er afsat tid til at I kan arbejde uforstyrret med jeres forhold.

PRAKTISK

Online parterapi varer 60 minutter pr. session og foregår via Zoom. Jeg sender et link til mødet, forud for vores aftale, så I kan sikre jer teknikken virker.

Ved online parterapi foregår betaling på MobilePay når sessionen afsluttes. Prisen for online parterapi er 1.600,-.

Der gælder samme regler for afbud som ved almindelig parterapi i klinikken.

Ønsker I at booke tid til online parterapi kan I sende mig en mail på volder@thepraxis.dk eller kontakte mig via kontaktformularen her. I kan også læse meget mere om parterapi her.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).