volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Parterapi Kolding: Når parforholdet er i krise

parterapi-danmark

Er der krise i jeres parforhold og leder I efter parterapi i Kolding?

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

PARTERAPI KOLDING

Mange vælger at gå til en parterapeut når parforholdet er i krise eller parterne sidder fast i uhensigtsmæssige mønstre og gentagne konflikter. At gå ind i et parforhold vækker en masse følelser, og der er meget på spil i parforholdet. Langt mere end i nogle andre relationer. Vi bliver trigget af hinanden og det vækker gamle erfaringer og forsvarsstrategier, som vi ofte ikke er opmærksomme på.

Når I finder en god parterapeut i Kolding, får I mulighed for at blive opmærksomme på disse mønstre. Hvad bliver der sat i gang hos jer hver især, hvad er der på spil, og hvordan udspiller det sig mellem jer.

I parterapi ses det ofte, at parterne er blevet hårde og rigide. De føler sig ofte ensomme og tomme, og forbindelsen mellem dem er kappet. Sproget og tonen er blevet kritisk og bebrejdende, og de rækker ikke ud til hinanden mere. Den rette parterapeut i Kolding, kan støtte jer, med at nå ind til hinanden igen, ved at skærpe jeres opmærksomhed på hvad I gør, og hvordan i formidler det til hinanden.

Typiske temaer i parterapi

HVORNÅR ER DET TID TIL AT FINDE EN PARTERAPEUT?

Selv den bedste parterapeut i Kolding, kan ikke på magisk vis skaffe jer et godt parforhold, så I må naturligvis forvente, at I selv skal arbejde på det I opdager i parterapien. De fleste par der går i parterapi, og arbejder med deres forhold, kan lykkedes med at finde hinanden igen.

I enkelte tilfælde er parterne kommet så langt væk fra hinanden, at der ikke er mere vilje tilbage i den ene eller begge, og så er det op ad bakke. Hvis parterapien skal have effekt, kræver det at I begge er motiverede.

Jeg vil anbefale at I søger efter parterapi i Kolding, hvis I mistrives og oplever, at der ikke er udvikling i jeres parforhold. Eller hvis I oplever at I ikke selv kan løse problemerne og sidder fast i rollerne. Fastlåste problemer i parforholdet går sjældent over af sig selv og kræver en aktiv indsats. Jo længere I venter, des længere væk fra hinanden kan I komme.

DEN RETTE PARTERAPI I KOLDING

Når I har udvalgt jeres parterapeut i Kolding kan I evt. høre om der er mulighed for en indledende samtale, så I sammen kan forventningsafstemme. Her kan I også høre hvordan vedkommende arbejder og om der er kemi mellem jer.

Desværre er parterapi ikke et beskyttet fag, så alle i Kolding kan kalde sig for parterapeut. Derfor er det en god idé at undersøge lidt forskellige parterapeuter i Kolding; deres uddannelse, kompetencer og erfaring. Jeg anbefaler enten en psykoterapeut MPF eller en psykolog, og begge med en parterapeutisk efteruddannelse.

ONLINE PARTERAPI

Hvis I ikke lykkedes med at finde den rette parterapeut i Kolding, står jeg naturligvis til rådighed for online parterapi. Online terapi kan dog (i min optik) ikke erstatte et fysisk møde, men er stadig virkningsfuldt.

Vil I høre mere, eller er nysgerrige på hvordan jeg arbejder, kan I booke en gratis online forsamtale nedenfor.

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Individuel psykoterapi (60 min.) koster 1.100,-
Parterapi (60 min.) koster 1.600,

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som parterapeut følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her).

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).