volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Parterapi i Esbjerg: Når parforholdet går i hårknude

parterapi-danmark

Har I prøvet og prøvet at arbejde på jeres parforhold, men uden at få løst konflikten? Så kan det være tid til at søge parterapi, hos en parterapeut i Esbjerg.

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

PARTERAPI ESBJERG

De fleste vil gerne løse deres problemer selv, og helst uden at involvere andre – og slet ikke fremmede – i parforholdets problemer. Desværre oplever mange at de prøver og prøver, og lige meget hjælper det. Nogen gange tvært imod. Parret kommer til at sidde fast i konflikten, og hver gang den opstår, ender de samme sted igen, hvor ingen af parterne føler sig hørt.

Når I finder den rette terapeut til parterapi i Esbjerg, er det ikke parterapeutens job at være dommer over for jeres liv, men i stedet sammen med jer, finde muligheder og andre veje at løse jeres konflikt på, og undersøge hvad kernen af jeres problem egentlig handler om.

Parterapi er upartisk, og det handler ikke om at finde skurken, hvem der er forkert på den, har skylden eller hvem der skal ’rettes’. Opgaven består i at opdage hvad der opstår imellem jer, når I gør som i gør.

Typisk er det gamle mønstre og erfaringer, der gør det rigtig svært for parret, at nå ind til hinanden. Mønstre og forsvarsmekanismer sker pr. refleks, ureflekteret og uovervejet, og det er disse mønstre parterapeuten typisk er interesseret i, velvidende at I begge gør jeres bedste, og ingen af jer er forkerte.

PARTERAPI ESBJERG

Der findes flere dygtige parterapeuter i Esbjerg. Har I ikke erfaring med at gå i parterapi, og ikke har nogen anelse om hvad I skal kigge efter, når I leder efter den rette parterapeut i Esbjerg, er min anbefaling at I sikrer jer et højt uddannelsesniveau og erfaring. At parterapeuten har en baggrund som enten psykolog eller psykoterapeut MPF (godkendt af Dansk Psykoterapeutforbund), og begge med en parterapeutisk efteruddannelse.
Kemien mellem jer og terapeuten har også en væsentlig betydning, så hvis parterapeuten tilbyder en kort indledende samtale, hvor I kan forventningsafstemme og møde terapeuten, vil jeg anbefale at I benytter jer af denne mulighed.

PARTERAPI

Selv den dygtigste parterapeut i Esbjerg, kan ikke på magisk vis få jeres problemer til at forsvinde. Så I må forvente at selv skal arbejde på jeres parforhold og sætte noget handling på det I opdager i parterapien. Parterapeuten kan støtte jer på rejsen og facilitere dialogen mellem jer under sessionen, men har ikke nogen indflydelse på hvad der sker efter sessionen. Så jo mere I arbejder på at skabe forandring når I kommer hjem igen, des mere (og hurtigere) effekt har parterapien.

KAN I IKKE FINDE EN PARTERAPEUT I ESBJERG, DER PASSER TIL JER?

Har I søgt efter parterapi i Esbjerg uden held, er I naturligvis også velkommen til at booke en gratis forsamtale hos mig. Jeg kan dog ikke tilbyde at komme til Esbjerg, da jeg har klinik i København, men har mulighed for online sessioner. Online terapi kan aldrig erstatte et fysisk møde (i min optik), men det er stadig virkningsfuldt.

I kan læse meget mere om hvordan jeg arbejder som parterapeut her, eller booke en online forsamtale nedefor.

ONLINE PARTERAPI

Ønsker I et forløb med online parterapi, står jeg naturligvis til rådighed og I er velkommen til at booke en gratis online forsamtale nedenfor, hvis I vil høre mere.

BAGGRUND OG UDDANNELSE

Jeg er født og opvokset i København, og er uddannet og certificeret familie- og psykoterapeut MPF fra Kempler Instituttets godkendte 4-årige uddannelse, med speciale i parterapi, og har desuden en valideret efteruddannelse som sexolog og parterapeut.

Jeg er medlem og godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeutforening og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel om både uddannelse og erfaring.

BETALING OG DET PRAKTISKE

Individuel psykoterapi (60 min.) koster 1.100,-
Parterapi (60 min.) koster 1.600,

Betaling foregår ved Mobile Pay eller kontant ved sessionens afslutning. Kommer du for sent, slutter vi stadig til aftalt tid, da jeg ofte har en ny klient der venter.

ETIK OG TAVSHEDSPLIGT

Som parterapeut følger jeg naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening (du kan læse reglerne her).

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre. Tavshedspligt for parterapeuter gælder dog ikke, i tilfælde af gældende lovgivning, hvor terapeuten har oplysningspligt til sociale myndigheder.

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).