volder@thepraxis.dk

MIT PARFORHOLD KEDER MIG

Forholdet er blevet kedeligt og forudsigeligt. Er du nået dertil, hvor du ikke rigtig gider at gøre dig umage i dit forhold mere?

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

Når du kommer hjem fra job, hopper du i joggingtøjet? Aftensmaden er bare noget, der skal overstås, og den lækre anretning med et godt glas vin er skrumpet ind til et par hurtige håndmadder eller noget, der kan bikses sammen på 15 minutter? Du gider ikke tage initiativ til noget, og er Netflix en fin redning for ikke at behøve at lave noget sammen?

Uanset årsagen må du spørge dig selv, om det var dét, du drømte om, da I mødte hinanden? Og er det sådan, du ønsker, at I skal leve sammen resten af livet? Hvis ja, så behøver du ikke læse videre. Men hvis ikke, så hank op i initiativet og find energien til at forandre dette mønster. Din kæreste har det sandsynligvis på samme måde som dig, og de fleste, der lever sammen på denne måde, ender med at blive nedtrykte og ensomme, hvis ikke de ender med at give op og gå deres vej.

Der skal en forandring til for at bryde dette mønster, og I skal erkende, at selvom jeres forhold måske virker trygt, er der ingen garanti for, at det holder for evigt. Er det først slut, er det ofte for sent, og så nytter det ikke bagefter at ønske, at du havde gjort noget mere.

GØR NOGET ANDET

Få øje på de ting, du er glad for, ved din kæreste. Umiddelbart skulle man mene, at I er sammen af en årsag, og gør dig umage med dit forhold. Et parforhold kan sjældent passe sig selv, men kræver, at vi gør noget for hinanden og har lyst til hinanden. Du vil hurtigt mærke, at du selv bliver gladere og føler dig mere levende, når du gør dig umage. Og med tiden vil I sammen kunne ændre mønstret, for din kæreste vil med stor sandsynlighed også hoppe med på vognen, hvis han/hun kan mærke, at du er på, at du vil ham/hende, og at du synes, at han/hun er interessant.

Lad være med at vente på, at han/hun tager initiativ. Du er nu opmærksom på, at du vil noget andet, og det er han/hun måske ikke.

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).