volder@thepraxis.dk

BOOK TID

KAN PARTERAPI HJÆLPE OS?

Mange par vælger at komme i parterapi, når de er så udmattede, at der næsten ikke er mere energi tilbage. De har begge en oplevelse af, at de har prøvet alt, og lige meget hjælper det

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

Virkeligheden er, at de ofte har gjort noget mere af det, der ikke virker. Et par kan være viklet så meget ind hver deres følelser, mønstre, vaner og den fastlåste måde, de ser hinanden på, at de sjældent er i stand til at se og høre det hele udefra. Det hjælper ikke at gøre noget mere af det, der ikke virker. Det kan højst udmatte parterne endnu mere.

Det der hjælper er ofte at gøre noget helt andet. Og her kan en parterapeut facilitere et rum, hvor I kan lære at se og høre hinanden i stedet for at bekæmpe og overbevise hinanden.

PROBLEMER I PARFORHOLDET KAN BL.A. VÆRE:

Parterapeuten har ikke til rolle at være dommer over, hvad eller hvem der er rigtigt eller forkert eller at løse problemerne for jer. Men parterapeuten kan hjælpe jer med at blive opmærksom på og tydeliggøre, hvad der foregår mellem jer, ved hjælp af ærlig, konkret, fordomsfri og direkte feedback.

Jeres rolle som par er at være villig og klar til at tage arbejdshandskerne på. Udviklingen kommer ikke af sig selv. Processen må tages alvorligt, og I må være villige til at evt. lægge magtkampen og krigen bag jer. Vi må være villige til at holde opmærksomheden på, hvad I ønsker nu og her og fremadrettet. Hvis I er indstillet på at arbejde for det, kan der være rigtigt gode chancer for, at de kærlige følelser for hinanden vil vende tilbage.

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).