volder@thepraxis.dk

BOOK TID

JEG KAN IKKE OVERSKUE MIN HVERDAG

Vi skal være perfekte! Vi skal overkomme det hele og takke “ja” til alt der lander i vores skød! Og samtidig skal vi stråle stærkere end solen af både glæde, naturlighed og overskud bag vores perfekte hud

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

EN STRESET HVERDAG

Tirsdag eftermiddag på kontoret og du er ved at færdiggøre årets rapport. “Pliiing” siger det fra din mail, og en lille synlig notifikation dukker op, hvis nu du ikke hørte den lige før. I samme øjeblik lyder der et “diiing” fra din telefon og en sms tikker ind fra din søster, som vil høre, om hun må komme forbi i aften. Du åbner mailen fra før, og mens du er ved at åbne den, dukker der en ny op “pliiing”, og ind kom en besked fra forældreintra “husk gymnastiktøj i morgen, vi har idrætsdag i 7C”. I samme øjeblik begynder kollegaen overfor at fortælle om hendes aften i går. Og det du i virkeligheden var i gang med, er nu langt væk fra din opmærksomhed.

Vi er bange for at gå glip af noget, og for at sakke bagud. Vi skal nå det hele og gerne før deadline. Det vi leverer skal også gerne være bedre end det, der er efterspurgt. Vores egen forventning til vores “perfekte” liv og os selv som supermennesker, superkollegaer, supermødre- og fædre og drømmekærester tillader ikke, at der er noget i denne verden vi ikke kan overkomme, så hvordan skulle vi dog kunne sige “nej, det kan jeg ikke overskue lige nu?” uden at føle at vi fejler? Vi er fanget i hamsterhjulet og drøner rundt i et helt urimeligt tempo, dag ud og dag ind.

OFTE VIL VI OPLEVE EN ELLER FLERE AF NEDENSTÅENDE SYMPTOMER:

Vi har hørt det 100 gange før og jeg håber vi kommer til at høre det mindst 100 gange til, for det er ingen hemmelighed at stress er meget, meget ødelæggende. Vi knækker simpelthen sammen af det, og det kan blive et både alvorligt og meget langt sygdomsforløb, med både depression og angst. Mange helt må opgive sit liv som det var før og fx skifte arbejde eller branche.

Desværre er dem der i forvejen er stressede, sjældent dem der kan mærke at de allerede har stress, for de mærker ikke sig selv. Omvendt er stress heldigvis ikke noget der bare lige kommer på en nat, så der er tid til at stoppe op i tide, hvis du mærker nogle af ovenstående symptomer.

Nu har du givet dig selv tid til at læse denne artikel, måske du kan give dig selv 5 minutter mere, til at mærke efter “Hvordan har jeg det egentlig?”

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).