volder@thepraxis.dk

BOOK TID

JEG ER IKKE GOD NOK!

Vi jagter anerkendelsen og følelsen af at være ‘god nok’. Men hvad nu hvis vi bare skal acceptere ikke at være ‘gode nok’?

Med al medfølelse og de kærligste tanker, får jeg lyst til at sige, at jeg håber du ikke er god nok. Og tillykke med det. Det ville gøre ondt at tænke på hvor hårdt du skulle arbejde for at være ‘god nok’. Hvor meget energi du skulle bruge i dit liv, på at jage den anerkendelse. Leve op til en norm eller en usynlig autoritet, der påstår at have sandheden om, hvornår et menneske er ‘godt nok’. Hvem bestemmer hvad ‘god nok’ er? Og hvornår er ’nok’ nok?

Kan du udholde ikke at være ‘god nok’? Acceptere at du er sådan en, der ikke er ‘god nok’? Kan du give dig selv den frihed i livet, til at være et menneske der ikke behøver at være ‘godt nok’? Det er ikke nødvendigvis vores opgave i livet at være ‘gode nok’, men derimod at være os selv. Bare som dem vi er.

Du kan i hvert fald vælge at melde dig ud af den evige jagt, om at leve op til normen, og bare vær dig. Måske du kan mærke friheden ved tanken om ikke at behøve at være ‘god nok’? Måske du oplever at jorden stadig drejer rundt og du stadig er elsket af dine nærmeste, også selvom du bare er dig.

Kan du eje ikke at være ‘god nok’?

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).