volder@thepraxis.dk

BOOK TID

FORLADT MED KÆRESTESORGER

Risikoen ved at elske en anden er at vi kan miste dem. Men hvordan kan vi gå igennem den ubærlige sorg?

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

Selvom jeg inderligt ville ønske det, er der intet i denne verden, der hverken kan siges, skrives eller gøres, der kan fjerne den sorg og smerte, du måske gennemgår lige nu. Og hvordan kan man sige til én i sin måske værste sorg, at vedkommende skal acceptere denne sorg?

Men det er, sådan det er. Lige nu. Der er ikke noget andet at gøre end at acceptere, at det er sådan, det er at være dig lige nu. Det er ikke noget, der varer ved for evigt, for det går over. Ikke hurtigt nok, nej! Men det forsvinder.

Ud over den voldsomme sorg, det kan være at have kærestesorger, kan det hele pludselig føles meningsløst. Alle drømme for fremtiden er knust, og al den tid, I har brugt sammen, føles måske spildt. Han/hun, du har delt dit liv med, er ved at blive en fremmed. Det kan føles, som om du er revet midt over og har mistet en del af dig selv. Du føler dig måske fanget i din egen krop i afmagt og desperation og kan ikke komme ud, selvom du bare ønsker dig langt, langt væk. Hele din krop kan være i en choktilstand, hvor alt omkring dig kan føles uvirkeligt og mest af alt bare som en lang ond og modbydelig drøm, du ikke kan komme ud af.

AT VÆRE ALENE

Det kan være et mareridt at gå i seng aftenen, alene, og det kan være et mareridt at vågne op om morgenen for at blive mindet om, at mareridtet er virkelighed. Ensomheden er overvældende, mørk og dyster, og tankerne kører måske rundt i hovedet på dig, og dit hjerte er på overarbejde. Var jeg ikke god nok? Har han/hun fundet en anden? Har han/hun glemt mig? Er han/hun glad nu og hænger ud med vennerne, mens jeg sidder her alene? Selvværdet får et voldsomt knæk, og måske føler du, at du aldrig, aldrig, aldrig bliver glad igen.

Måske følger du din ekskæreste på de sociale medier for at se, hvad han/hun laver. Måske skriver du desperat til ham/hende og tigger om at prøve igen eller bare ses en gang mere. Tiggeriet føles uværdigt, men du gør det alligevel. Det giver i det mindste et lille håb.

KAN DU NIKKE GENKENDENDE TIL NEDENSTÅENDE?

De fleste af os har oplevet kærestesorger og vil måske komme til at opleve det igen. Det kan du nok ikke bruge til meget lige nu, men vid, at du er langt fra den eneste, og alt peger på, at du med tiden vil komme dig over det.

HER ER NOGLE BUD

Når du er kommet dig over din sorg, vil du en dag kigge tilbage og føle dig stærkere. Du vil måske endda føle dig taknemmelig for, at det gik, som det gik, selvom den tanke måske er utænkelig lige nu.

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).