volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Få mere nærvær og intimitet i parforholdet

Når forelskelsen er overstået og hverdagen begynder, oplever mange par at gnisten forsvinder. De bliver magelige i parforholdet, eller uforløste konflikter kommer i mellem dem, og de gider ikke rigtig gøre sig umage mere. I dette forløb får i mulighed for at arbejde på hvordan I kan skabe mere plads til intimitet og nærvær i jeres hverdag?

Eller kontakt mig på telefon 50 86 52 08 eller mail volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

FORLØB MED FOKUS PÅ JERES INTIMITET OG NÆRVÆR I PARFORHOLDET

Vi bliver sjældent tændt af hinanden på magisk vis når hverdagen har taget overhånd, og vi også opdager at vores partner blot er et menneske med ‘fejl’ og ‘mangler’. Nogen gange skal vi oppe os i parforholdet, for at skabe kontakt til vores egne behov og lyst til både følelsesmæssig og fysisk intimitet.

At mærke vores egen nysgerrighed til den anden, at mærke at vi selv har lyst til at være tæt på den anden. Ofte venter den ene på den anden, og så er de lige vidt. Men det er ikke altid den andens ansvar.

 

Ofte bliver det den andens skyld, at vi ikke har lyst til nærvær og intimitet om det så er følelsesmæssig eller fysisk, men i de fleste tilfælde, er manglende nærvær grundet i os selv. Hvordan bærer I jer ad med at miste lysten til nærværet, nysgerrigheden og intimiteten?

Nærvær er ikke kun noget vi får eller giver, men noget vi er. Og i sidste ende er det hvad utrolig mange par længes efter, og fundamentet til et tillidsfuldt og solidt parforhold, med livsglæde og gnist.

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at støtte jer på jeres rejse, i at opdage hvordan I kan tænde gnisten og skabe mere intimitet og nærvær mellem jer.

Efter hver session sætter vi noget handling på, så I har noget konkret I kan arbejde på og erfare ud fra, derhjemme. Viljen til rent faktisk at implementere det nye i opdager, og arbejde på det mellem sessionerne, kan jeg ikke give jer, så den skal I selv have med jer.

Et forløb indeholder 5 sessioner af 60 minutters varighed i min praksis i København K, hvor vi mødes ca. hver 14. dag. Forløbet gælder i 12 måneder fra købsdato, så hvis I oplever, at I er i mål inden 5. session, kan I gemme de sidste sessioner, evt. til en efterfølgende opfriskning.

Afbud eller ændring af tid, skal meddeles senest 48 timer forud for vores aftale på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til volder@thepraxis.dk. Senere aflysning eller udeblivelse afregnes med en brugt session, da tiden ellers kunne afsættes til andre klienter.

5 sessioner med fokus på mere intimitet og nærvær

DKK 7.000,-

KLIENT ANBEFALINGER