volder@thepraxis.dk

BOOK TID

Få løst op for de fastlåste konflikter i parforholdet

Sidder i fast i den samme konflikt igen og igen, og kan ikke rigtig komme videre? Måske I oplever at I ikke kan trænge igennem hinanden, der er ingen forståelse og I føler jeg misforstået eller får stukket intentioner i skoene, i ikke kan genkende? I dette forløb får i mulighed for at arbejde på jeres konflikter, hvad er det der går galt hvad er kernen af konflikten?

Eller kontakt mig på telefon 50 86 52 08 eller mail volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

FORLØB MED FOKUS PÅ KERNEN AF JERES KONFLIKTER

Mange par oplever, at det er den samme konflikt der udspiller sig igen og igen. Begge parter ender ofte både såret og ensomme, og ingen af parterne føler sig hørt eller forstået.

I en konflikt er der sjældent det der bliver diskuteret, som konflikten handler om. Der ligger ofte en dyb længsel bagved eller et behov som der ikke bliver italesat, for der er lukket ned for sårbarheden. I stedet angriber de hinanden, så konflikten ofte ender med, at den ene angriber og bebrejder mens den anden forsvarer sig, trækker sig eller går til modangreb.

De fleste aner ikke hvordan de skal komme ud af det, det sker bare som lynet fra en klar himmel, og så sidder de fast igen. Jo længere tid konflikterne har stået på, des mere afstand bliver der mellem parterne. De føler sig drænet og magtesløse og ingen at parterne trives.

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at støtte jer på jeres rejse, i at opdage hvad der går galt i jeres konflikter, og hvordan I kan komme ud af dem og videre.

Efter hver session sætter vi noget handling på, så I har noget konkret I kan arbejde på og erfare ud fra, derhjemme. Viljen til rent faktisk at implementere det nye i opdager, og arbejde på det mellem sessionerne, kan jeg ikke give jer, så den skal I selv have med jer.

Et forløb indeholder 5 sessioner af 60 minutters varighed i min praksis i København K, hvor vi mødes ca. hver 14. dag.

Forløbet gælder i 12 måneder fra købsdato, så hvis I oplever, at I er i mål inden 5. session, kan I gemme de sidste sessioner, evt. til en efterfølgende opfriskning.

Afbud eller ændring af tid, skal meddeles senest 48 timer forud for vores aftale på tlf. 50 86 52 08 (gerne sms) eller via mail til volder@thepraxis.dk. Senere aflysning eller udeblivelse afregnes med en brugt session, da tiden ellers kunne afsættes til andre klienter.

5 sessioner med fokus på kernen af jeres konflikter

DKK 7.000,-

KLIENT ANBEFALINGER