Parterapi og individuel psykoterapi online

online-parterapi-psykoterapi

Grundet Covid-19 tilbyder jeg terapi online, via Skype eller FaceTime

Du kan nu booke tid til parterapi eller individuel psykoterapi via Skype eller Facetime. Vi finder et tidspunkt der passer ind i din/jeres hverdag.

I denne tid hvor par går op og ned af hinanden døgnet rundt, uden kontakt til omverden, er der mange der oplever at konflikterne vokser i hjemmet. Vi går og bliver irriteret på hinanden, og det gør ikke situationen bedre, hvis vi samtidig er presset enten økonomisk eller i form af uvished, sorg eller angst.

Online sessions

  • Parterapi, 80 min: 1.600,-
  • Individuel terapi, 60 min: 1.000,-

Hvis du/I er interesserede i at booke en tid kan jeg kontaktes her. Skriv i mailen om du ønsker Skype eller FaceTime, sammen med Skype ID eller telefon nr. til FaceTime, og jeg ringer op på aftalt tidspunkt.

Jeg kan også kontaktes på 50 86 52 08.

Betaling foregår på MobilePay, når sessionen er afsluttet.

Book en tid

Glæder mig til at høre fra dig/jer.