Parterapi i andre byer

Parterapi Byer

Leder I efter en parterapeut i jeres lokalområde?

At finde ‘den rigtige’ parterapeut, kan for mange opleves som at famle i blinde. Hvem er ‘den rigtige’? Hvad skal vi være opmærksomme på? Hvilken metode/teoretisk grundlag er bedst for os? Og hvordan kan vi vide at parterapeuten rent faktisk er dygtig?

Når der er modgang i parforholdet, påvirker det vores livsglæde og får ofte indflydelse på hele dynamikken i hjemmet. Mange af de par jeg møder i klinikken, er i voldsom sorg og oplever deres situation som skrøbelig. De sætter deres lid til parterapien, i håbet om at det kan hjælpe dem, og ofte som et sidste forsøg på et kærligt forhold. Det er noget af en tillidserklæring, og netop derfor søger de efter ‘den rigtige’ parterapeut, der kan give dem håb, og hjælpe dem med at holde sammen på familien / forholdet. De har ikke tid (eller penge) til en ubehjælpsom parterapeut, der ikke har etikken i orden, kender sine begrænsninger, eller kan tage deres situation alvorligt.

Udover modløshed ved at gå til ‘den forkerte’, kan det opleves voldsomt grænseoverskridende, at skulle invitere en fremmed ind i sit parforhold, og derfor presserende, at den første, også er ‘den rigtige’.

Når I har fundet den rigtige for jer, vil I relativt hurtigt opleve at der begynder at ske små forandringer i jeres forhold. I vil opleve at I bliver mere opmærksomme på, hvordan I hver især bærer jer ad, med at bidrage til det, der ikke virker. Parterapien skal skabe klarhed for jer, så I selv kan blive opmærksomme og arbejde videre derhjemme mellem sessionerne.

Om mig

Jeg er uddannet og certificeret psykoterapeut MPF, parterapeut samt sexolog. Jeg er godkendt og medlem af dansk psykoterapeutforening (MPF) samt DACS (Danish Association for Clinical Sexology) og følger naturligvis deres etiske regler. Jeg tilbyder både psykoterapi og parterapi i København K, hvor jeg har min klinik. Hvis I bor langt væk, eller er forhindret i at møde op, tilbyder jeg også parterapi online via Zoom. I er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis I har yderligere spørgsmål eller booke en tid på knappen nedenfor.

se ledige tider / Book tid

Parterapi i andre byer

Jeg har nedenfor samlet et par bud på andre parterapeuter, i nogle af de større byer omkring i landet.

Parterapi i Aalborg
Parterapi i Aarhus og omegn
Parterapi i Vejle
Parterapi i Kolding
Parterapi i Esbjerg
Parterapi i Odense
Parterapi i Roskilde
Parterapi i Frederiksberg
Parterapi i Nordsjælland
Parterapi i Hillerød
Parterapi på Amager

Rigtig god fornøjelse med at finde den rigtige parterapeut, for jer.