Online terapi

Online-terapi

Er du forhindret i at møde op fysisk i klinikken, er online terapi en rigtig god løsning

Der er ikke noget der kan erstatte det fysiske møde i klinikken, men det gør bestemt ikke online terapi til en dårlig løsning. Jeg oplever derimod mange der har rigtig stor glæde af denne mulighed.

Der kan være mange årsager til at du/I er forhindret i at møde op i klinikken. Det kan bl.a. være ved handicap, ingen børnepasning, eller at du/I bor uden for landets grænser. Til dem er online parterapi et rigtig godt tilbud, til at få løst op for problemerne, om du ønsker individuel psykoterapi eller om I ønsker parterapi. Det kan sagtens være nærværende, fortrolige og konstruktive sessioner, selvom der er en skærm imellem os.

Rammer for online terapi:

Når du går i online terapi hos mig, forventer jeg at du betragter det som hvis du skulle ind i klinikken. Dvs. der er afsat tid til, at du kan arbejde uforstyrret med dig selv / jeres parforhold.

Sørg for at sidde et roligt sted hvor wifi forbindelsen er god og at din computer, tablet eller telefon er opladt og sat på ‘do not disturb’. Inden sessionen begynder må du også gerne sikre dig, at lyd og billede fungerer, så vi ikke spilder tid på teknik.

Ved online parterapi anbefaler jeg, at I sidder ved hver jeres skærm og meget gerne i hvert sit rum (pga. audio feedback). Når I sidder ved hver jeres skærm, kan I se hinanden, i modsætning til når i sidder ved samme skærm. Har I ikke to devices, så sæt skærmen til horisontal, så jeg kan se begge jeres ansigter.

Praktisk:

Online terapi varer 60 minutter pr. session og foregår via Zoom. Jeg sender et link til mødet, forud for vores aftale, så I kan sikre jer teknikken virker.

Ved online terapi foregår betaling på MobilePay når sessionen afsluttes. Prisen for online terapi er 1.000,- og med par 1.500,-.

Der gælder samme regler for afbud som ved almindelig terapi i klinikken.

Ønsker du at booke tid til online terapi kan du sende mig en mail på volder@thepraxis.dk eller kontakte mig via kontaktformularen her. Du kan også læse meget mere om psykoterapi eller parterapi.