Online terapi mens du er hjemme

Online terapi

Covid 19 restriktioner

Klinikken holder fortsat åben til dig der har brug for at mødes fysisk. Vi følger naturligvis alle restriktioner med 2 meters afstand, håndsprit og mundbind på fællesområder. For så vidt muligt anbefaler vi dog at booke online terapi, til restriktioner er ophævet eller lempet.

Priser på online terapi:

  • Parterapi, 60 min: 700,-
  • Individuel terapi, 50 min: 600,-
  • Kriserådgivning, 15 min: 200,-

Du kan booke tid til online terapi ved at skrive en mail med ønsker til tider, sammen med Skype ID eller telefon nr. til FaceTime, og jeg ringer op på aftalt tidspunkt.

Book Online Terapi

Fysisk fremmøde: Book via online formularen i toppen af denne side.

Jeg kan også kontaktes på 50 86 52 08 eller hello@thepraxis.dk.

Betaling foregår på MobilePay, når sessionen er afsluttet.

 

Glæder mig til at høre fra dig/jer.