volder@thepraxis.dk

BOOK TID

HAR DU LÆNGE LEDT EFTER DEN PERFEKTE PARTNER?

Måske din perfekte partner allerede sidder lige ved siden af dig nu? Eller måske det var ham/hende du mødte i går, du ved det bare ikke, for dine krav er urealistiske

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

Går du også med drømmen om at din partner vil fylde rollen ud og blive dit ét og alt. Og oplever du også igen og igen, at du bare ender med at blive skuffet og endnu en drøm om det perfekte forhold er gået i vasken. Måske det kunne være en fordel at udlicitere nogle af dine krav til vennerne/veninderne.

Jeg oplever ofte i parterapien, at de krav mange stiller til hinanden, i deres parforhold er utopiske og nogen gange endda helt modstridende. De vil have at deres partner skal udfylde en lang række behov, for at de selv kan blive lykkelige. Med andre ord, de placerer ansvaret for deres egen lykke på deres partners skuldre.

OPSKRIFTEN PÅ DEN PERFEKTE PARTNER:

KAN DU GENKENDE NOGLE AF OVENSTÅENDE KRAV?

Det betyder ikke at vi ikke må stille krav, eller nok snarere have ønsker, men det er ikke sikkert at vi får opfyldt alle. Jo mere realistiske ønsker du har, des større chance er der for at du bliver glad i dit parforhold. For jeg ved ikke med dig, men hvis jeg skulle leve op til ovenstående liste, ville jeg fluks smide håndklædet i ringen.

Ønsker er ikke en rigid statisk liste, de er under konstant forandring over tid og efter en given situation. Den vi blev forelsket i, i sin tid, får unægteligt en anden rolle når vi stifter familie og bliver forældre, og når børnene er blevet større, så ændres rollen igen til en ny fase i livet. Vi kan blive alvorligt syge, få stres og gå gennem sorg og krise, så ønsker og behov er en balancegang der skal tilpasset hvor i livet I er lige nu – og ikke mindst er realistiske.

Når vi ønsker tryghed og stabilitet, kan vi ikke samtidig kræve uforudsigelighed og spænding. Og en person (din partner) kan ikke opfylde alle dine behov i livet. Alt for ofte ender det med, at den ene eller begge parter føler sig uduelige og giver op.

TÆNK OGSÅ OVER HVAD DU SELV TILBYDER

Hvad kan du selv byde ind med i jeres forhold? Så det ikke bare bliver krav og jeg vil have, men hvad kan jeg give? Hvad ønsker min partner egentlig? Vi kommer hurtigt til at kigge på hvordan, hvor meget og hvor ofte vores partner skuffer os, snarere end hvad vi selv vil bidrage med i vores forhold. Hvordan vi selv skuffer. Hvad er der gør os selv så fantastiske at danne par med?

CIRKELINE VOLDER / THE PRAXIS

Jeg er certificeret og uddannet parterapeut, sexolog og psykoterapeut MPF. Jeg er godkendt og medlem af Dansk psykoterapeutforening samt DACS (Dansk forening for klinisk sexologi), hvilket er et kvalitetsstempel for både flere års erfaring samt godkendt og valideret uddannelse. Terapien foregår i København K og jeg følger naturligvis de gældende etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening

Du kan kontakte mig på volder@thepraxis.dk, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også læse meget mere om parterapi eller psykoterapi her.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du brug for at vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du booke en 15 minutters online forsamtale nedenfor.

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).