volder@thepraxis.dk

BOOK TID

CIRKELINE VOLDER, THE PRAXIS

Jeg hedder Cirkeline Volder, og er stifter af The Praxis siden 2017, og tilbyder parterapi, individuel psykoterapi og sexologisk rådgivning, i min klinik i København K.

Eller kontakt mig på volder@thepraxis.dk. Adressen er Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K.

OM CIRKELINE VOLDER

Jeg har tidligere baggrund i reklamebranchen, både som ansat på forskellige bureauer i København og som partner. Her har jeg arbejdet både med lokale virksomheder samt store internationale. Reklamebranchen har jeg imidlertid lagt bag mig, da min primære drivkraft er arbejdet med mennesker samt livets dilemmaer og vilkår.

Jeg er ydmyg og beæret over den tillid mine klienter viser mig, og holder mig hele tiden opdateret på nyeste brancheviden og forskning.

Jeg er desuden godkendt af DACS (Danish Association for Clinical Sexology) samt Dansk Psykoterapeut- forening, og kan derfor bruge titlen MPF, hvilket er et kvalitetsstempel og en garanti for, at jeg lever op til en række kriterier både om uddannelse og erfaring.

Etik
Jeg følger naturligvis de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening samt DACS og går i supervision og bliver løbende evalueret af supervisor / Anette Krogh, samt gruppesupervision v / Hanne Hostrup

KLIENT ANBEFALINGER

SENESTE INDLÆG

FÅ FEM GODE RÅD TIL JERES PARFORHOLD

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med gode råd og inspiration til parforholdet (kan afmeldes når som helst).